Naar inhoud

Hier een cookie tekst met verwijzing naar de cookies pagina.

Voor kunstenaars

Kunstpunt Groningen biedt Groninger kunstenaars advies en informatie over de beroepspraktijk. Op deze pagina vind je informatie over actuele ontwikkelingen en werken in opdracht, kleinschalige opdrachten & oproepen en beroepsontwikkeling via workshops.

Open calls

Hier vind je een overzicht van kunstopdrachten, stipendia, werkperiodes en kunstmanifestaties in Groningen en daarbuiten.

WERC Artist Talk #3 met Pablo Valbuena | gratis entree

Met regelmaat organiseert WERC artist talks met hun favoriete nieuwe mediakunstenaars. Vrijdag 1 december staat de derde editie op het programma, met Pablo Valbuena, die bekendstaat om zijn kunstinstallaties die gericht zijn op ruimte, tijd en perceptie.

👉 WERC Artist Talk #3 met Pablo Valbuena | gratis entree
📅 Vrijdag 1 december| 20-23 uur
📍 WERC Studio | Neutronstraat 7-18 | Groningen

Meer info en aanmelden

Cultuurfeest | zaterdag 9 december | Forum Groningen

Ben je kunst- en cultuurprofessional of vrijetijdskunstenaar? Kom dan op zaterdag 9 december naar het Cultuurfeest in Forum Groningen. Hier biedt het KultuurLoket onder andere drie verschillende mini-workshops aan – fondsenwerving, leden werven en marketing –, kun je advies op maat krijgen en meedoen aan de sessie Fair Pay; een hot topic in de cultuursector.

Meer info en programma Cultuurfeest

Inschrijven portfolio-pagina

We bieden jou als professioneel beeldend kunstenaar meer zichtbaarheid onder kunstliefhebbers, kunstinstellingen, bedrijven, scholen (docenten en scholieren), beleidsmakers, tentoonstellingsmakers, opdrachtgevers, galeriehouders en andere kunstenaars. Hoe? Met een portfolio-pagina op deze site.

Lees hier meer

Veelgestelde vragen

‘Kan ik bij jullie exposeren?’ ‘Koopt Kunstpunt ook kunstwerken aan?’ ‘Hoe kom ik in jullie ateliercollectie?’ Het antwoord op deze en andere veelgestelde vragen vind je op onze FAQ-pagina.

Ga hier naar de FAQ-pagina