Naar inhoud

Hier een cookie tekst met verwijzing naar de cookies pagina.

Kunst voor bedrijven.

Richt betaalbaar jullie bedrijf of de thuiswerkplekken van werknemers met kunst in. Kunst zorgt voor een prettige werkplek, het prikkelt de creativiteit en draagt aantoonbaar bij aan een betere gezondheid. In een bedrijf doet het daarnaast veel voor de uitstraling naar klanten, gasten of cliënten. Wij hebben een grote collectie moderne en hedendaagse kunst van bijna 4.000 kunstwerken die te leen zijn.

Voor elk bedrijf passende kunst te leen

Onze collectie bevat kunst voor allerlei ruimtes en bedrijven. Kantoorruimtes zoals de lounge, lobby, ‘kantoortuin’, vergaderruimte of kolfruimte, maar ook voor de wacht- of behandelkamer, een restaurant of hotel. En natuurlijk de thuiswerkplek. Onze experts nemen al het werk uit handen en helpen om de bedrijfsuitstraling naar een nog hoger niveau te tillen.

Hoe het werkt.

1. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek om jullie wensen te bespreken.

2. Selecteer zelf kunst uit onze collectie of laat onze experts een voorselectie maken.

3. De kunstwerken worden door ons bezorgd en opgehangen.

4. Geniet van een inspirerende, unieke werkplek!

5. Er kan jaarlijks gewisseld worden. Zo blijft de kunst prikkelen.

Alle voordelen op een rij.

  • Keuze uit bijna 4.000 werken, van meer dan 1.500 kunstenaars
  • Professioneel advies
  • Leentarief: 15% van de waarde van de kunstwerken
  • Door ons bezorgd en opgehangen
  • Als bedrijf ondersteunen jullie de noordelijke beeldende kunst
“De vrijheid en flexibiliteit om kennis te maken met kunst bevalt top. Het is leuk om op deze manier onze kantoren een stuk mooier te maken.”
GroeNoord
Wist je dat...

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat kunst (en planten) op de werkvloer de productiviteit met maar liefst 17 procent doen verhogen. Hebben medewerkers zelf een stem in wat er aan de muur komt, dan zijn ze zelfs 32 procent productiever. Ook stimuleert het de creativiteit en vermindert het stress.

Omring je dagelijks met kunst

Voor elke bedrijf is passende kunst te leen. Verrijk jullie werkvloer met kunst van noordelijke kunstenaars, soms rechtstreeks uit hun ateliers, en wissel jaarlijks. Wij kunnen helpen bij de selectie, bezorgen en hangen het zelfs op.

Geef kunst cadeau

Zoek je een origineel cadeau voor medewerkers? Geef kunst cadeau! De ontvanger kan met deze cadeaubon zelf een kunstwerk uitzoeken – om te lenen of kopen – in onze Kunstuitleen. Om het cadeau extra leuk te maken, verpakken we de cadeaubonnen feestelijk. We hebben cadeaubonnen t.w.v. €25, €50 en €100. 

Meer informatie

Kunst in opdracht laten maken.

Met kunst kan een bedrijf zich onderscheiden, vooral als het om kunst in opdracht gaat. De kunstenaar maakt dan speciaal voor de gelegenheid of locatie een kunstwerk. Kunstpunt Groningen begeleidt de kunstenaar en adviseert jullie als opdrachtgever tijdens dit Kunst op Maat-traject.

Meer informatie

Kunst als bedrijfsuitje

Van rondleidingen langs kunst op straat met een eigen gids tot workshops ‘kunst kijken’ onder begeleiding van een kunstenaar of een bezoek aan een atelier. Meer informatie >

Meer informatie