Naar inhoud

Hier een cookie tekst met verwijzing naar de cookies pagina.

Kleur de Stad Groningen.

 

We zorgen graag voor een lichtpuntje in deze donkere dagen en jij kunt daaraan bijdragen. In het kader van ESNS ART kleuren en verlichten we van 19 t/m 22 januari 2022 het stadhuis van Groningen met Kleur de Stad, een kunstwerk van Mr.Beam. Iedereen kan meewerken aan deze bijzondere projectie. Kleur de tekening van het stadhuis van Groningen in tijdens de kerstvakantie en ook jouw kunstwerk zal geprojecteerd worden tijdens muziekfestival ESNS (Eurosonic Noorderslag).

Kleur het stadhuis in de kerstvakantie

Download via de knop hieronder de kleurplaat van het stadhuis. Kleur deze in tijdens de kerstvakantie en lever je kleurplaat digitaal in vóór 10 januari 2022. Tip: gebruik felle kleuren en materialen. Belangrijk om te weten:

  • Iedereen mag meedoen, ongeacht leeftijd of ervaring. Samen kleuren we de stad.
  • De volgorde waarin de werken worden vertoond is volledig willekeurig en daar hebben wij geen invloed op.
  • Alle werken worden verwerkt en geprojecteerd zoals ze worden ingezonden, mits ze op de juiste manier zijn aangeleverd.

Je kunt alle voorwaarden hier lezen.

Kleurplaat downloaden

Kleurplaat inzenden

Klaar met kleuren? Vul je gegevens rechtsonder op de kleurplaat in en maak een foto van je kleurplaat.

  • Fotografeer recht van boven. Zorg voor voldoende licht en kijk uit voor ongewilde schaduwen.
  • Of gebruik een scanner voor het beste resultaat.

Stuur je kleurplaat in via onderstaande knop. Je mag meerdere werken inzenden, maar maak het niet te bont. Kom tussen 19 t/m 22 januari naar de Grote Markt om jouw projectie op het stadhuis van Groningen te zien. 

Inzenden

Zo ziet een projectie van verzamelde kleurplaten eruit

Hier zie je kleurplaten geprojecteerd op gebouwen in Utrecht.

Dit is Mr.Beam

Mr.Beam Studio is opgericht in 2009 en bestaat uit een team vol creatieven die een passie delen voor motion design, projecties, animaties, interactief design en technische innovaties. Hun werk brengt alledaagse voorwerpen, gebouwen en andere ruimtes tot leven.

ESNS ART

Ondanks dat ESNS (Eurosonic Noorderslag) opnieuw volledig online zal plaatsvinden, is er van woensdag 19 t/m zaterdag 22 januari 2022 onder de noemer ESNS ART toch kunst te zien in de stad. Kunstpunt Groningen presenteert op drie pleinen in het centrum van Groningen licht- en geluidsinstallaties.