Naar inhoud

Hier een cookie tekst met verwijzing naar de cookies pagina.

Fotowedstrijd Kunst op Straat

Maak een foto van een kunstwerk op straat bij jou in de buurt en maak kans op een polaroid camera.

Wist je dat er in de gemeente Groningen bijna 600 kunstwerken te vinden zijn op straat? Kunstpunt Groningen beheert al deze kunstwerken en we zijn benieuwd wat jij het mooiste kunstwerk bij jou in de buurt vindt. Daarom hebben we een wedstrijd bedacht. Laat je computer staan, ga naar buiten en maak een foto van jouw lievelingskunstwerk. Word jij de winnaar van jouw wijk? Of misschien zelfs van heel Groningen?

Voor wie?

Kinderen van 8 t/m 12 jaar, die wonen in de gemeente Groningen.

Wanneer?

Tijdens de Maand van de Kunst op Straat in mei.

Wat moet je doen?

  1. Ga in je buurt op zoek naar kunstwerken op straat. Dat kan van alles zijn: beelden, (muur)schilderingen, installaties, enzovoort. Je kunt hier een overzicht van kunstwerken per wijk vinden: kunstpuntgroningen.nl/kunst/kunst-op-straat/wijken
    Dat is handig!
  2. Zoek het mooiste of leukste kunstwerk uit.
  3. Zet vervolgens het kunstwerk zo mooi mogelijk op de foto.
  4. Stuur je foto vóór 23 mei 2022 naar info@kunstpuntgroningen.nl. Vermeld in je mail naar ons ook je naam, leeftijd en de wijk waarin je woont.*

Wat kun je winnen?

Alle wijkwinnaars krijgen een gebakje met hun zelfgemaakte foto erop. De winnende foto’s worden ook opgehangen in een mini-tentoonstelling in Kunstpunt Groningen én plaatsen we op Instagram en Facebook, mét jouw naam erbij natuurlijk!

Maar dat is nog niet alles. Voor de winnaar met de allermooiste foto van iedereen hebben we nog een speciale prijs: een Fujifilm Instax Mini 11 Camera!

Bekendmaking winnaars

Van alle inzendingen kiezen we per wijk de mooiste foto uit. Begin juni maken we de winnaars bekend.

*Door deel te nemen aan deze wedstrijd geef je akkoord dat we jouw ingestuurde foto, voornaam en leeftijd vermelden als je wint (op onze website, social media en persbericht)