Naar inhoud

Hier een cookie tekst met verwijzing naar de cookies pagina.

Wildvang

CBK Groningen
12 december 2015

Over deze activiteit.

Wildvang is hét event dat de spotlights richt op het talent van Groningen. Er zijn beeldend kunstenaars, er is poëzie, er zijn optredens van bands en deejays en er wordt bekendgemaakt wie dit jaar het Hendrik de Vriesstipendium winnen, een aanmoedigingsprijs van de gemeente Groningen voor professionele jonge kunstenaars. Op deze editie o.a. optredens van Vikings in Tibet, de winnaar van de POPgroningen Talent Award 2015, stadsdichter Kasper Peters en de winnaar van het Andrea Elkenbrachtfonds René van Munster. De winnaars van het Hendrik de Vriesstipendium 2014, Iris de Groot en Vlaplif (Sanne Valstar en Erik Trip), exposeren hun werk. Wildvang begint om 17.00 uur in het CBK.

Kunstpunt Groningen.

Kunstpunt Groningen (voorheen CBK) is hét knooppunt voor beeldende kunst. Wij lenen kunstwerken uit, begeleiden kunstopdrachten in de openbare ruimte en bij bedrijven, ontwikkelen educatieprojecten voor scholen en organiseren tentoonstellingen en activiteiten. 

Kunstpunt Groningen (formerly CBK) is the hub for visual arts. We lend works of art, supervise art assignments in public spaces and at companies, develop educational projects for schools and organize exhibitions and activities.

Locatie.

CBK Groningen
Trompsingel 27a
9724 DA Groningen
tel (050) 317 17 07
www.kunstpuntgroningen.nl