Naar inhoud

Hier een cookie tekst met verwijzing naar de cookies pagina.

Smaakroute Groningen 2022

Kunstpunt Groningen
28 september 2022

Over deze activiteit.

Hoe kunnen we jongeren inspireren om hun culturele smaak te ontwikkelen? Valt er over smaak te twisten? Kunnen smaken elkaar versterken? Met ondersteuning van Kunst&Cultuur (K&C) organiseren beeldendekunstinstellingen in de stad Groningen de Smaakroute.
 
Docenten uit het voortgezet onderwijs zijn van harte uitgenodigd om daaraan deel te nemen en tijdens deze avond met andere docenten van gedachten te wisselen, bij te praten, te netwerken en een borrel te drinken.

In 2022 vindt de Smaakroute plaats op woensdag 28 september, van 18:30 tot 22:00 uur. We fietsen dan langs GRID, Forum Groningen, Noorderlicht en Kunstpunt Groningen. Op elke locatie is voeding voor lichaam en geest. We hopen jou, docent in het voortgezet onderwijs, daar te ontmoeten. Aanmelden voor de Smaakroute kan t/m maandag 26 september via dit aanmeldformulier.
 
Meer weten? Ga naar kunstencultuur.nl/smaakroute

Kunstpunt Groningen.

Kunstpunt Groningen (voorheen CBK) is hét knooppunt voor beeldende kunst. Wij lenen kunstwerken uit, begeleiden kunstopdrachten in de openbare ruimte en bij bedrijven, ontwikkelen educatieprojecten voor scholen en organiseren tentoonstellingen en activiteiten. 

Locatie.

Kunstpunt Groningen
Trompsingel 27A
9724 DA Groningen
tel (050) 317 17 07
www.kunstpuntgroningen.nl