Naar inhoud

Hier een cookie tekst met verwijzing naar de cookies pagina.

Roze Tippel: een theater- en kunstachtbaan door de binnenstad op Roze Zaterdag

Dorothy's DragQueen Showbar
22 juni 2024

Over deze activiteit.

De theatermakers van Schout bij Nacht presenteren samen met Kunstpunt Groningen Roze Tippel, een avontuurlijke theater- & kunstwandeling door een van de meest bruisende buurten van Groningen: Nieuwstad en wijde omgeving.

Een buurt vol inclusie en diversiteit: toepasselijker kan het nauwelijks op Roze Zaterdag. Op zaterdag 22 juni a.s. vanaf 17.00 uur start er elke tien minuten een groep avonturiers. Beginpunt is Dorothy’s: het vrolijke dragcafé aan de Pottebakkersrijge. Om vervolgens getrakteerd te worden op een ode aan Erwin Olaf, aan belangwekkende openbare kunstwerken, een kijkje in de peeskamers en meer, veel meer. Op elke tussenstop is er een performance. Om van te smullen, over na te denken en te praten. Dat kan na ruim een uur op het eindpunt onder het genot van een drankje en live muziek.

Er zijn slechts 120 kaarten beschikbaar dus weest er snel, heel snel bij!

Bestel je kaarten nu via deze link: Roze tippel | Cultuurkaartje

๐Ÿ’Ž Roze Tippel: een theater- en kunstachtbaan door de binnenstad van Groningen
๐Ÿ“… Roze Zaterdag ๐Ÿ‘‰ zaterdag 22 juni 2024
๐Ÿ•” Vanaf 17 uur, daarna start om de 10 minuten een nieuwe groep
๐ŸŽŸ € 8,-
๐Ÿ“ Startpunt: Dorothys DragBar Groningen | Pottebakkersrijge 2


Schout bij Nacht is inmiddels een gerenommeerd theatercollectief in Groningen. Makers van ‘TBS’ in de Van Mesdagkliniek, van de Noorderzon-voorstellingen ‘KETCHUP’ en ‘GLORY GLORY HOLELUJAH’. Brutaal, smaakvol, avontuurlijk: theater met opgestroopte mouwen. Onder het mom: je mag bang zijn maar nooit laf! 

Kunstpunt Groningen.

Kunstpunt Groningen (voorheen CBK) is hét knooppunt voor beeldende kunst. Wij lenen kunstwerken uit, begeleiden kunstopdrachten in de openbare ruimte en bij bedrijven, ontwikkelen educatieprojecten voor scholen en organiseren tentoonstellingen en activiteiten. 

Kunstpunt Groningen (formerly CBK) is the hub for visual arts. We lend works of art, supervise art assignments in public spaces and at companies, develop educational projects for schools and organize exhibitions and activities.

Locatie.

Dorothy's DragQueen Showbar
Pottebakkersrijge 2
9718 AE Groningen
tel (050) 317 17 07
www.kunstpuntgroningen.nl