Naar inhoud

Hier een cookie tekst met verwijzing naar de cookies pagina.

Made in Grunn

De Oude Suikerfabriek
10 september 2016 t/m 2 oktober 2016

Over deze activiteit.

Vijf jonge designers – Elise van Beurden, Randy Jansen, Emma van der Leest, Karlijn Sibbel en Liza Verhoeven – werken in een designlab in de oude Suikerfabriek in Groningen aan nieuwe producten op basis van suiker. Op zaterdag 10 en 17 september, zaterdag 1 en zondag 2 oktober kun je van 12 tot 18 uur vrij binnenlopen en hun onderzoeken en proeven zien. Tegelijkertijd is er in de oude fabriek een presentatie van nieuw werk van de designers Atelier NL, Arne Hendriks en Karlijn Souren op basis van zout te zien. Beide grondstoffen worden in Groningen gewonnen én in Groningen tot nieuwe producten omgezet, vandaar dat het project Made in Grunn heet.

Kunstpunt Groningen.

Kunstpunt Groningen (voorheen CBK) is hét knooppunt voor beeldende kunst. Wij lenen kunstwerken uit, begeleiden kunstopdrachten in de openbare ruimte en bij bedrijven, ontwikkelen educatieprojecten voor scholen en organiseren tentoonstellingen en activiteiten. 

Kunstpunt Groningen (formerly CBK) is the hub for visual arts. We lend works of art, supervise art assignments in public spaces and at companies, develop educational projects for schools and organize exhibitions and activities.

Locatie.

De Oude Suikerfabriek
Energieweg 9
Groningen
tel (050) 317 17 07
www.kunstpuntgroningen.nl