Naar inhoud

Hier een cookie tekst met verwijzing naar de cookies pagina.

Expositie Gertjan Scholte-Albers 2023

Ann's Art
24 november 2023 t/m 6 januari 2024

Over deze activiteit.

Zijn veelkleurige bomenlandschappen en panorama's zijn een lust voor het oog. Dagelijks trekt de kunstenaar met zijn schilderskar naar buiten om het landschap om hem heen in alle soorten en maten te leggen. Omdat er buiten geschilderd wordt, kan het zo maar zijn dat er verdwaalde grasspriet in het werk komt en blijft. De techniek kenmerkt zich door een sculpturale toets, die de landschappen nog meer diepte geven. 

De basis van zijn schilderijen ligt in een diep gevoel van ontzag voor de schepping, zelf zegt hij: “..als ik de verscheidenheid zie van die bomen, de dieren die ik hoor of zie dan overvalt me een soort huiver. Hoe oud is dit alles al, hoe vaak is het al niet lente geworden, herfst en winter? Dat gevoel is niet in woorden te vatten. Ik kan het alleen schilderen’.

Ann's Art.

Galerie en kunstuitleen Ann's Art organiseert per jaar zo'n acht solo- of duo-exposities. Het getoonde werk is overwegend figuratief en kan zowel twee- als driedimensionaal zijn. Het aanbod wordt gekenmerkt door kwaliteit, originaliteit en een goede techniek.

Locatie.

Ann's Art
Laan Corpus den Hoorn 100
9728 JR Groningen
tel 050 3122822
www.annsart.nl