Naar inhoud

Hier een cookie tekst met verwijzing naar de cookies pagina.

Drie Lichtzone-fotografen met een selectie uit eigen werk

Fotogalerie Lichtzone
29 november 2023 t/m 30 december 2023

Over deze activiteit.

Henny B. Stern
Voor zijn werk reist Henny heel wat af. Dan fotografeert hij motorraces in Marokko, in Spanje, in Polen, dan weer in Drenthe. Naast het fotograferen van de races fotografeert Henny ook graag de plaatselijke omgeving. Van dit vrije werk exposeert hij dit keer in Lichtzone.

Klaas van Slooten
De schilderingen op muren, graffiti, littekens van verbouwingen, verval, kortom de tekenen dat een muur leeft. De daardoor ontstane composities fascineren hem. Hij fotografeert ze al jaren. Op deze expo wordt een kleine selectie gepresenteerd, muren van verre, muren om de hoek.

Jan Kruize
Jan Kruize werd op een gegeven moment gevangen door de model- en portretfotografie. Hij wordt beïnvloed door grote namen als Peter Lindberg, David Bailey, Melissa Rodwell en Helmut Newton. 

Deze fotografen zijn de inspiratiebron voor de vijf foto’s aan de wand.

Galerie Lichtzone.

Galerie Lichtzone biedt een podium aan veel verschillende fotografen. Ongeacht stroming, stijl of onderwerpkeuze biedt de galerie fotografen de gelegenheid fotowerk te exposeren. Daardoor is het aanbod verrassend gevarieerd. Elke maand is er bij Fotogalerie Lichtzone weer een nieuwe foto-expositie te bekijken.

Locatie.

Fotogalerie Lichtzone
Oude Kijk in 't Jatstraat 36
9712 EK Groningen
tel 050-5890207
www.lichtzone.nl