Naar inhoud

Hier een cookie tekst met verwijzing naar de cookies pagina.

Boetseren ver van huis

VRIJDAG - Walstraat
14 november 2023 t/m 15 december 2023

Over deze activiteit.

Op 14 november opent in de hal/entree van VRIJDAG een kleine expositie, gevuld met boetseerwerk van de bewoners van het AZC in Groningen. Het afgelopen jaar hebben zij tijdens verschillende workshops, onder begeleiding van beeldend kunstenaar Natasja Bennink en cultuurcoach Karam Shebat van VRIJDAG in de Buurt, met veel creativiteit kunstwerken gemaakt die nu voor het publiek te bewonderen zijn.

Opening

Terwijl je de kunst bewondert, kun je tijdens de opening op 14 november vanaf 16.00 uur ook genieten van een gratis drankje en van live muziek, verzorgd door Karam en andere muzikanten uit het AZC.

VRIJDAG.

Iedereen kan meedoen aan kunst en cultuur. Dat is de missie van VRIJDAG, het huis van de amateurkunst voor Groningen. In de gemeente Groningen biedt VRIJDAG cursussen, lessen en workshops muziek, theater en beeldende kunst. Ook verzorgt VRIJDAG cultureel aanbod in de wijken en in het onderwijs. Via KultuurLoket adviseert en ondersteunt VRIJDAG amateurkunstenaars in de hele provincie Groningen en met POPgroningen stimuleert VRIJDAG popmuziek van Groningse bodem.

Locatie.

VRIJDAG - Walstraat
Walstraat 34
9711 VS Groningen
tel 050 3051450
bijvrijdag.nl/