Naar inhoud

Hier een cookie tekst met verwijzing naar de cookies pagina.

BLOOM!

Kunstpunt Groningen
6 augustus 2021 t/m 18 september 2021

Over deze activiteit.

BLOOM! is een uitbarsting van kleur. In het werk van kunstenaar Gabrielle Kroese (Rotterdam, 1963) spelen planten en bloemen vaak een hoofdrol. Haar meest recente werk is een viering van het leven én het vooruitzicht op het einde van de pandemie. Abstracte kleurvlakken en figuratieve afbeeldingen worden gecombineerd. Versterken en beïnvloeden ze elkaar? Of irriteren ze? Gefascineerd door onze selectieve manier van kijken verstoort Gabrielle het beeld. Je blik wordt vertraagd. ‘Slow watching’ noemt ze dit. Er is dus genoeg om thuis te ontdekken en daarom zijn bijna alle werken te koop en/ of te leen in onze Kunstuitleen.

Gabrielle Kroese is de vijfde Noordelijke kunstenaar in de Ateliercollectie-Soloreeks die werk uit haar oeuvre presenteert in de Kunstuitleen van Kunstpunt Groningen. Je ziet BLOOM! van 6 augustus t/m 18 september in Kunstpunt.

BLOOM! is mede mogelijk gemaakt door het Mondriaanfonds

Kunstpunt Groningen.

Kunstpunt Groningen (voorheen CBK) is hét knooppunt voor beeldende kunst. Wij lenen kunstwerken uit, begeleiden kunstopdrachten in de openbare ruimte en bij bedrijven, ontwikkelen educatieprojecten voor scholen en organiseren tentoonstellingen en activiteiten. 

Kunstpunt Groningen (formerly CBK) is the hub for visual arts. We lend works of art, supervise art assignments in public spaces and at companies, develop educational projects for schools and organize exhibitions and activities.

Locatie.

Kunstpunt Groningen
Trompsingel 27A
9724 DA Groningen
tel (050) 317 17 07
www.kunstpuntgroningen.nl